Η Εταιρία μας

Η αγάπη μας για το ψάρι και τις ευεργετικές του για τον οργανισμό ιδιότητες, μας οδήγησαν να ιδρύσουμε, το 1995, τη “ Select Fish”, μία από τις μεγαλύτερες σήμερα εταιρείες στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται με την ίδια επιτυχία και κάτω από την ίδια επωνυμία σε Μαρόκο και Κύπρο, στο χώρο του νωπού ψαριού. Ο Δημοσθένης Γεωργόπουλος, έχοντας διαγράψει μία πολυετή και επιτυχημένη καριέρα στην εμπορία ψαριών, έκανε το όραμά του  πραγματικότητα, αφού έχει πλέον καταφέρει να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη μονάδα παρασκευής, συντήρησης και διανομής των εγχώριων προϊόντων και των προϊόντων που εισάγει, στο νέο, ιδιόκτητο κτήριο της εταιρείας, που κοσμεί το Βιομηχανικό Πάρκο των Άνω Λιοσίων. Οι σύγχρονες απαιτήσεις, αλλά κυρίως η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο της “ Select Fish”, μάς οδηγεί ώστε να προσφέρουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Λόγω της ευαίσθητης φύσης του ψαριού, απαιτούνται υψηλές προδιαγραφές συντήρησης, ώστε να προσφέρεται στον τελικό καταναλωτή με αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση του. Στη “ Select Fish” η άριστη ποιότητα, η συνέπεια και η τεχνογνωσία αποτελούν τη δύναμή μας, αλλά και το κύριο μέλημά μας. Γι’ αυτό και οι δραστηριότητές μας τελούνται κάτω από αυστηρούς καθημερινούς ελέγχους. Επιπλέον, τα ψάρια:

    Παραλαμβάνονται σε ιχθυοκιβώτια μαζί με πάγο, σε θερμοκρασία 0-4οC

    Αποθηκεύονται σε ψυκτικό θάλαμο

    Αποστέλλονται στον πελάτη με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας

Τα κατεψυγμένα αλιεύματα καταψύχονται στο πλοίο ή στη στεριά και μεταφέρονται με ε ιδικά φορτηγά-ψυγεία στη “ Select Fish”, συσκευασμένα σε χαρτοκιβώτια. Κατά την παραλαβή τους, αποθηκεύονται στην κατάψυξη εισερχομένων αλιευμάτων στους -18οC.

Στη συσκευασία των προϊόντων αναγράφονται η εμπορική και επιστημονική ονομασία, η προέλευση, το μέγεθος, η  ημερομηνία εξαλίευσης-συσκευασίας, η περιοχή αλίευσης (FAO) και ο χρόνος και οι συνθήκες διατήρησης.  Τέλος, η αποθήκευση και η διακίνηση των αλιευμάτων γίνεται κάτω από συνθήκες ψύξης, δηλαδή σε θερμοκρασία 0-4οC.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην επεξεργασία νωπών αλιευμάτων, με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητάς τους, της φρεσκάδας, της γεύσης και της διατήρησης όλων των θρεπτικών τους συστατικών. Με αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, η “ Select Fish” είναι μία εταιρεία φιλική προς το περιβάλλον, αφού πραγματοποιεί βιολογικό καθαρισμό των λυμάτων και καταστρέφει τα υποπροϊόντα σε ειδικές μονάδες εγκεκριμένες από το κράτος. Καθημερινά, περισσότερα από 85 διαφορετικά είδη αλιευμάτων επεξεργάζονται και συσκευάζονται ταχύτατα από το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ασφάλεια και η υγιεινή των προϊόντων μας κατά την παραγωγική διαδικασία διασφαλίζονται με αυστηρό έλεγχο όλων των κρίσιμων σημείων της βάσει του διεθνούς προσώπου ISO 22000:2005.

Οι Άνθρωποι μας

Σε μία έκταση 2.430τ.μ., το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες 24 ώρες το 24ωρο, για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων, αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Υπεύθυνα και τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, οι εργαζόμενοι παραλαμβάνουν, συσκευάζουν ή ανασκευάζουν και αναδιανέμουν τα εμπορεύματα από τη στιγμή της άφιξής τους στον ελλαδικό χώρο ή της εξαλίευσής τους.

Οι Πελάτες μας

Πελάτες μας είναι οι μεγαλύτεροι Ιχθυέμποροι, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Ταβέρνες, Ψαροταβέρνες, γνωστές αλυσίδες Super Market, που συνολικά ανέρχονται σε πάνω από 185 σημεία πώλησης. Σημαντικό ρόλο στην άψογη συνεργασία μας παίζει και το καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής μας με τα ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία, εξοπλισμένα με ειδικούς θαλάμους FRC. Σκοπός μας είναι να εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους και καλύπτοντας ένα ευρύ δίκτυο διανομών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό, με γνώμονα πάντα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι Συνεργάτες μας

Συνεργάτες μας είναι εταιρείες θεμελιωμένες στο χώρο, που ικανοποιούν τις υψηλές προδιαγραφές των ψαριών, όπως ορίζονται από τις διεθνείς διατάξεις. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας εισάγεται από τον Ατλαντικό, τη Μεσόγειο και τη Βόρειο Θάλασσα, και χώρες όπως Σενεγάλη, Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία, Ομάν, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Γαλλία και Νορβηγία, και χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

ΚΕΦΑΛΟΠΟΔΑ ΜΑΛΑΚΙΑ (*Καλαμάρια *Θράψαλα *Σουπιές *Χταπόδια)

Τα κατεψυγμένα κεφαλόποδα μαλάκια μπορούν να αποψυχθούν, επεξεργαστούν και να διατεθούν ως αποψυγμένα-κατεψυγμένα, με επισήμανση βάσει οδηγιών του Ε.Φ.Ε.Τ.

ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ (*Γαρίδες *Καβούρια *Καραβίδες *Αστακοί)

ΨΑΡΙΑ (Ολόκληρα, ακέφαλα και απεντερωμένα ψάρια όλων των ειδών, καθώς και φέτες και φιλέτα).